Enter the content which will be displayed in sticky bar
mixdjlieven@hotmail.com -- +32 (0) 479 60 14 08
Lieven Wouters
Artist Name
DJ Lieven
Born Date
03/02/1978
Genres
Alle genres
Follow

Lieven Wouters  Biography

Mijn naam is Lieven, verslaafd aan muziek en alles wat ermee te maken heeft. Op mijn acht jaar begon ik thuis met een old skool cassetterecorder, voornamelijk top-40 hits, op te nemen van de radio. Ik besefte al snel dat bepaalde nummers je een geweldig gevoel kunnen bezorgen, een leuke sfeer kunnen oproepen.

Op mijn vijftiende kocht ik mijn eerste platendraaiers,  de legendarische technics sl 1200 mk2, en begon als dj house te draaien. De beats hebben mijn oren gedurende vele jaren bestookt met wondermooie melodieën en sterke grooves. Sterker zelfs, ze kunnen me nu nog steeds verleiden tot lange nachtelijke danssessies.

Aangezien ik heel ruimdenkend ben op het vlak van muziekgenres, en met evenveel liefde een krakende plaat uit de jaren zestig, zeventig, … een stevig rocknummer, een polonaiske, een zwevende beat of zomerhit uit recente jaren draai, was de stap naar allround dj snel gemaakt.

Muziekkennis vergaren en delen met jullie is mijn grootste passie!

Ik kwam tot het besef dat muziek heel veel voor me betekent, het is een deel van mijn leven geworden en het heeft me al vele memorabele momenten bezorgd. Of het nu disco, rock, house, r&b,… is, elke genre kan fantastisch klinken, als je maar de juiste nummers draait.

Muziek brengt mensen samen, verenigt ze.
Of dat nu op een festival is, tijdens een optreden of op een feestje ‘jouw feestje’,
het zorgt steeds voor een samenhorigheidsgevoel.
Een  bepaald liedje kan meer herinneringen oproepen dan een foto,
het flitst je terug naar een bepaald moment,
een bepaalde tijd, het brengt datzelfde gevoel van toen terug.